Buiten sporten

Buiten sporten levert veel gezondheidswinst op! Je voelt je fitter, krijgt meer spieren, valt makkelijker af, hebt minder trek in ongezond eten en je slaapt beter. En wat is er nou leuker om dat in een gezellige, hechte groep te doen?

Waarom buiten sporten bij Fit met Eva?

Veel mensen die beginnen met sporten voelen zich niet op hun gemak in de sportschool of bij een fanatieke bootcampclub. Daarom help ik beginnende sporters op weg om samen in beweging te komen. Je ervaart hoe het is om buiten te sporten en hoe lekker het voelt om je lichaam aan het werk te zetten. Maar ook als je een ervaren sporter bent en houdt van persoonlijke aandacht en graag traint in een kleine vaste groep, is Fit met Eva ideaal voor jou. Heb je een blessure? Volledige rust is zelden goed, dus maak ik een programma voor jou op maat zodat je toch gezellig mee kunt doen.

Veel mensen die beginnen met sporten voelen zich niet op hun gemak in de sportschool of bij een fanatieke bootcampclub. Daarom help ik beginnende sporters op weg om samen in beweging te komen.Je ervaart hoe het is om buiten te sporten en hoe lekker het voelt om je lichaam aan het werk te zetten. Heb je net dat extra zetje nodig? Dat steuntje in de rug? Die enthousiaste begeleider die jou coacht op weg naar jouw doel? Doe dan mee met ‘Buiten Sporten’ van Fit met Eva!

Tijd en plaats

We verzamelen voor de training elke maandagavond om 19.25 uur aan het einde van de parkeerplaats in het Burg. Reinaldapark in Haarlem Oost. De training duurt minimaal een uur. Vanaf de parkeerplaats lopen we met z’n alleen naar onze plek in het park. Je kunt je jas bij mij in de auto laten en je mobiel bewaar ik veilig in mijn rugzakje. Bij voldoende animo start er binnenkort ook een groep op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur. 

Tarieven

De eerste keer kun je gratis meedoen. Daarna is er de mogelijkheid om een 5-ritten- of 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze zijn drie maanden en een half jaar geldig. Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden.

5-rittenkaart €45,-  (maximaal 3 maanden geldig)

10-rittenkaart €75,-  ( maximaal 6 maanden geldig)

Wil je liever individueel trainen? Meld je dan aan voor personal (outdoor) training.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Locatie:

Mijn praktijk zit op de Raadhuisstraat 56A in Heemstede, in De Nieuwe Lente, centrum voor vitaliteit en gezondheid.