Fit op het werk

Medewerkers die fit zijn en lekker in hun vel zitten, verzuimen minder en zijn productiever! Zeker met de drukte of het thuiswerken tijdens de coronacrisis is het belangrijk om te investeren in de vitaliteit van medewerkers. Overgewicht en een ongezonde leefstijl zijn belangrijke risicofactoren voor een ernstiger verloop van covid-19. De overheid adviseert daarom aan een gezonde leefstijl te werken. Hoe gezonder uw medewerkers, hoe minder lang ze ziek worden door corona. Juist nú betaalt investeren in de gezondheid van uw organisatie zich dubbel en dwars terug. De productiviteit stijgt, er is meer werkplezier en een lager verzuimpercentage. U wilt toch ook een gezond bedrijf?

Vitaliteit

Hoe vitaal zijn uw medewerkers? En wat betekent vitaliteit eigenlijk voor uw organisatie? Fit met Eva stelt een vitaliteitstraject op maat voor u en uw medewerkers samen. Stap voor stap werken we toe naar doelgerichte acties om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten. Benieuwd wat Fit met Eva voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan.

Fit tijdens de coronacrisis

Tijdens de coronacrisis werken veel medewerkers verplicht thuis. Het is dan een uitdaging om op afstand te zorgen dat uw medewerkers nog wel fit en vitaal blijven, en dus inzetbaar en productief. Fit met Eva biedt ondersteuning op afstand om hieraan bij te dragen. U kunt kiezen uit 3 online workshops en online coaching.

– Meer bewegen tijdens thuiswerken
– Vitaal op de thuiswerkplek
– Stressmanagement tijdens thuiswerken
– Werk aan je vitaliteit met online coaching

Workshops op maat

Fit met Eva biedt workshops op maat voor medewerkers of het management. De inhoud van de workshops wordt afgestemd op de wensen van de organisatie. Alle workshops kunnen ook online gegeven worden. Daardoor kunt u toch aan de vitaliteit van uw organisatie werken tijdens de coronacrisis. Hieronder ziet u een voorbeeld van de thema’s die aan bod kunnen komen:

– Meer bewegen tijdens (thuis)werken
– Fit tijdens de nachtdienst
– Werkstress de baas
– Een gezonde leefstijl, wat is dat eigenlijk?
– Gezond eten is eenvoudig
– Productiever door beter slapen
– Hoe zit het met jouw energiebalans?

Wilt u ook een (online) workshop over vitaliteit? Check dan de mogelijkheden.

Lunch workouts

Door beweging in de buitenlucht gaan uw medewerkers ‘s middags weer fris aan de slag, én het draagt bij aan de teambuilding. Dat kan natuurlijk ook ná het werk. Keuze uit:

  • bootcamp
  • hardlooptraining
  • lunchwandelingen

Leefstijlcoaching

Met een leefstijlcoach krijgt uw medewerker de kennis en tools om zijn gedrag duurzaam te veranderen. Mogelijke doelen zijn: afvallen, meer energie krijgen, fitter worden, beter slapen, minder stress ervaren, een betere conditie en een betere werk-privébalans.

Managementadvies

Als manager moet u het goede voorbeeld geven. Hoe kunt u verwachten dat uw medewerkers gezond leven als u dat zelf niet doet? En: hoe houdt u uw medewerkers fit en productief? Fit met Eva biedt ondersteuning aan MT’s.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Fit met Eva werkt samen met:

Fit Op Het Werk
Fit Op Het Werk
Fit Op Het Werk
Fit op het werk

Fit Op Het Werk