GLI Kennemerland

Leefstijlbegeleiding op recept

Heeft u overgewicht of obesitas? Doe dan mee met GLI Kennemerland! De GLI is een ‘gecombineerde leefstijlinterventie’ recept: geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Een gezonde leefstijl helpt vaak langduriger dan pillen slikken. Bij GLI Kennemerland krijgt u de regie over uw eigen gezondheid terug.

Wanneer mag u deelnemen?

Heeft u:

  • Overgewicht (BMI >25)
  • Obesitas (BMI>30)

Bent u:

  • Gemotiveerd om uw leefstijl te verbeteren?
  • Ouder dan 18 jaar?

Meldt u dan nu aan voor leefstijlbegeleiding op recept bij GLI Kennemerland.

Wat is GLI Kennemerland?

Met de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) krijgt u op verwijzing van de huisarts begeleiding om uw leefstijl te verbeteren. U volgt sessies bij de leefstijlcoach om uw doelen te stellen en de regie over uw eigen gezondheid te krijgen. U neemt deel aan workshops bij de diëtist om uw kennis over voeding te vergroten en de fysiotherapeut begeleidt u om op een verantwoorde manier te gaan bewegen of sporten.

Het traject van GLI Kennemerland bestaat uit individuele sessies en groepsbijeenkomsten en duurt maximaal twee jaar. Het wordt volledig vergoed door uw zorgverzekering en gaat niet van uw eigen risico af. Indien gewenst kunt u tegen eigen bijdrage extra ondersteuning krijgen van onze psychosociaal therapeut.

Aanmelden
Stuur een mail naar eva@fitmeteva.nl of bel met 06-43546981.

Locatie
Pre Health (boven Basic-Fit, 1e etage)
Bijdorplaan 15-F
2015 CE Haarlem
023 – 526 77 17

GLI Kennemerland is een samenwerking tussen leefstijlcoach Eva Cornet, fysiotherapeut Barbara Diepeveen, diëtist Ireen Ammerlaan en psychosociaal therapeut Anouk Netten.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Locatie: