Leefstijltraject op maat

Een gezonde leefstijl betekent meer dan gezond eten en voldoende bewegen. Goed slapen en aandacht voor zingeving, ontspanning en plezier zijn minstens zo belangrijk. Tijdens een traject krijg je niet alleen meer kennis over een gezonde leefstijl, je krijg ook inzicht in je eigen gedrag en (on)gezonde gewoonten.  Je krijg handvatten hoe je je gedrag kunt aanpassen zodat het makkelijk vol te houden is en tegelijk effectief is. Ik coach je om jouw leefstijl zo in te richten, dat je de rest van je leven van de gezondheidsvoordelen profiteert. 

Waarom bij Fit met Eva?

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Ik luister goed naar jouw verhaal en vraag door om tot de kern te komen. Ik ben enthousiast, kan jou goed motiveren en ben empathisch. Deze combinatie ervaren mensen als erg prettig.  

Leefstijl en sporten

Bij mij zit je goed als je ook op sportief vlak de nodige stappen wilt maken. Je kunt het traject  aanvullen met personal training (outdoor), wandelsessies of hardlooptraining. Je krijgt van mij een persoonlijk trainingsplan en we werken samen aan jouw fitheidsdoel. 

Leefstijl bij burn-out klachten

Ben je overspannen of krabbel je op uit een burn-out? Dan heb ik ervaring om je ook op dat vlak goed te begeleiden omdat ik als geen ander weet hoe een gezonde leefstijl kan bijdragen aan vlotter herstel van psychische klachten. Ook bied ik runningtherapie aan dat bewezen effectief is bij psychische klachten. 

Traject op maat

Een persoonlijk leefstijltraject stel ik volledig op maat voor jou samen. Het traject start altijd met een intake. Daarna kun je op basis van jouw doelen kiezen uit een aantal coachingsgesprekken, eventueel aangevuld met persoonlijke (outdoor) sportbegeleiding of wandelcoaching en runningtherapie. 

De voordelen van een gezonde leefstijl

Met een leefstijltraject op maat:

  • Voel je je fitter
  • Ervaar je minder stress
  • Krijg je een betere conditie
  • Val je af
  • Maak je gezondere keuzes
  • Slaap je beter
  • krijg je de regie over je eigen gezondheid terug

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Locatie:

Mijn praktijk zit op de Raadhuisstraat 56A in Heemstede, in De Nieuwe Lente, centrum voor vitaliteit en gezondheid.