Personal training Haarlem

Wil je fit worden, je conditie verbeteren en sterker worden? En genieten van de voordelen van buiten sporten én persoonlijke aandacht? Dan is personal outdoor training iets voor jou!

Buiten sporten levert veel gezondheidswinst op! Je voelt je fitter, krijgt meer spieren, valt makkelijker af, hebt minder trek in ongezond eten en je slaapt beter. Ideaal om naast een drukke baan lekker met een persoonlijk trainingsplan aan de slag te gaan in het park.

Waarom Fit met Eva?

Wil je afwisselende trainingen die goed aansluiten op jouw behoeften? Iemand die je motiveert steeds een stapje verder te gaan, die je uitdaging biedt, maar tegelijk helpt je grenzen te bewaken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik stel de trainingen samen op basis van jouw wensen. Wil je jezelf uitdagen om fitter te worden? Dan gaan we aan de slag met een combinatie van kracht- en conditionele oefeningen. Elke training is anders en zeer gevarieerd. Wil of kun je niet rennen, dan houd ik daar rekening mee. Wil je juist wél rennen? Dat komt goed uit, want ik ben ook hardlooptrainer. Heb je een blessure? Dan pas ik de oefeningen aan zodat je toch een volwaardige trainingsprikkel hebt. 

De tijdstippen en locatie van de personal training is in overleg. Mijn uitvalsbasis is het Reinaldapark in Haarlem Oost. Ideaal door voldoende gratis parkeergelegenheid en veel ruimte. Maar de training kan bijvoorbeeld ook in Groenendaal in Heemstede zijn of in de Kennemerduinen.

Tarieven

Een losse les kost €49,-. Je kunt ook een 5-rittenkaart voor €225,- of een 10-rittenkaart voor €450,- aanschaffen. 

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Locatie:

Mijn praktijk zit op de Raadhuisstraat 56A in Heemstede, in De Nieuwe Lente, centrum voor vitaliteit en gezondheid.